Hírek

Kaisai2020600x600

KAISAI TERMÉKKATALÓGUS 2020/2021

Ismerkedjen meg új termékeinkkel és a KAISAI innovávióival a 2020/2021-es katalógusból!

OLVASSA EL

Logo_honlapra

KAISAI ROADSHOW 2020

Az országszerte több helyszínen megrendezésre kerülő KAISAI ROADSHOW-n partnereink megismerkedhetnek a KAISAI termékpalettával és innovatív új termékeivel, valamint hőszivattyúkról szóló szakmai előadáson bővíthetik ismereteiket.

OLVASSA EL

eco-home-web

Új R32-es split és monoblokk ECO HOME hőszivattyúk

A Kaisai hőszivattyú család új tagjai R32 hűtőközeggel, WiFi távvezérléssel és kétzónás szabályozással szolgálják az ön komfortját. Immár split és monoblokk kialakításban is.

OLVASSA EL

one_600x600

Forradalmi KAISAI ONE klímakészülék

A legújabb oldalfali modellünk modern megjelenéssel és új kényelmi funkciókkal elérhető 2020-tól. Az egyedi tervezési megoldásoknak köszönhetően a klímakészülék telepítése, üzemeltetése és tisztítása még sose volt ilyen egyszerű.

OLVASSA EL

kpph_600x600

KPPH kedvező árú mobilklíma

2020-tól a KAISAI mobilklíma család újabb taggal bővül, hogy klímatechnikai megoldásainkkal minden igényt kielégíthessünk.

OLVASSA EL

oszlop_600x600

Nagy teljesítményű KFS oszlopkílma

Kínálatunkban 2020-tól új, formatervezett kialakítású oszlopklíma is elérhető!

OLVASSA EL

logo_kaisaihu

Black Friday akció a KAISAI klímakészülékeknél

Idén egy héten keresztül hihetetlenül kedvezményes áron juthat hozzá KAISAI ECO oldalfali klímakészülékéhez, vagy KPC és KPPD mobil klimájához.

OLVASSA EL

roadmap_ss

Kiemelkedő minőségű és elérhető árú KAISAI split készülékek

A KAISAI több típusú mono split klímakészüléket biztosít vásárlóinak. A WIFI képes, modern megjelensű és energiahatékony készülékekre egész évben számíthat.

OLVASSA EL

Egész szezonban feltöltött raktár KAISAI termékekből

A KAISAI klímaberendezések iránti nagy érdeklődésre válaszlépésünk a készletek frissítése volt.

OLVASSA EL

Elérhetőek a KAISAI KPC mobil klímák

Örömmel értesítjük, hogy megkezdtük az új Kaisai mobil klímaberendezés értékesítését!

OLVASSA EL

Legyen Ön is KAISAI viszonteladó!

A Soós és Tása Hűtőtechnikai Zrt. országos disztribútori hálózatának bővítéséhez keres partnereket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és alapozzuk meg a kölcsönös tiszteletre és a sikerre épülő együttműködésünket!

OLVASSA EL

KAISAI a 2019-es Frankfurti ISH kiállításon

Március közepén Frankfurtban kerül megrendezésre az ISH Vásár, amely az egyik legnagyobb nemzetközi HVACR (hűtés-, fűtés-, klíma- és légtechnikai) ipari esemény.

OLVASSA EL

A KAISAI kiállít a Ventilation Forum – Air-conditioning Showroom 2019-en

A KAISAI szeretettel meghívja Önt, hogy látogasson el a tizenhetedik “Ventilation Forum- Air-conditioning Showroom” légkondicionálás és légtechnikai kiállításra Varsóba, amelyet máricus 5-6-án rendeznek meg a varsói Global Expo Centrum-ban.

OLVASSA EL

Lezajlott a Chillventa 2018 kiállítás! Alább olvasható a KAISAI nürnbergi részvételének összefoglalója.

Nürnbergben, október 16-18-án tartották a 2018-as Chillventa Kiállítást. A világ vezető kereskedelmi szakkiállításán idén debütált a KAISAI kiállítóként

OLVASSA EL

A KAISAI termékek bemutatkozása a 2018-as nemzetközi Chillventa Kereskedelmi Vásáron

2018. október 16. és 18. között a KAISAI részt vesz a világ egyik legnagyobb HVACR iparági kiállításán, a CHILLVENTÁN Nürnbergben.

OLVASSA EL

ÚJ KAISAI PLAITNUM NEW LÉGFÜGGÖNYÖK

Idén bővítettük a KAISAI termék portfólióját a PLATINUM NEW légfüggönyökkel, amelyeknek nemcsak tervezése elegáns, hanem telepíteni is könnyű őket.

OLVASSA EL

A KAISAI ÚJ ECO HOME HŐSZIVATTYÚI

A KAISAI termékpalettája mostantól az ECO HOME split típusú levegő-víz hőszivattyúval bővült. Elegáns megjelenésükkel és csendes működésükkel ezek a hőszivattyúk ideális fűtésrendszerek egycsaládos házakba, kereskedelmi- és szolgáltatató-létesítményekbe.

OLVASSA EL

Új KAISAI légkondicionálók R32 hűtőközeggel

A KAISAI termékskála mostantól tartalmaz olyan új légkondicionáló egységeket, amelyek az R32 hűtőközeget használják. Az idei termék portfólió vezető modellje az energiatakarékos KAISAI FLY oldalfali légkondicionáló.

OLVASSA EL