HÍREK 2018

Lezajlott a Chillventa 2018 kiállítás! Alább olvasható a KAISAI nürnbergi részvételének összefoglalója.

Nürnbergben, október 16-18-án tartották a 2018-as Chillventa Kiállítást. A világ vezető kereskedelmi szakkiállításán idén debütált a KAISAI kiállítóként. A részvétel fő célja az volt, hogy közvetlen kapcsolatba kerülhessünk a termékek potenciális vásárlóival, cégek képviselőivel, valamint, hogy megismerkedhessünk termékújdonságokkal.

A Chillventa jelenleg az egyik legnagyobb világméretű hűtés- és légkondicionálástechnikai kereskedelmi kiállítás. Ezúttal több mint 45 országot képviselve 1000-nél is több kiállító érkezett a Messezentrum hét impozáns kiállítócsarnokába, és a látogatók száma meghaladta a 30000-et. A kiállítók által bemutatott számos technikai újítás lehetővé tette, hogy megfigyeljük milyen módon alkalmazkodnak a gyártók a fogyasztók folyamatosan növekvő elvárásaihoz.

Az idei kiállításon a KAISAI cég kifejezetten a fogyasztóknak mutatta be legújabb megoldásait specializált légkondicionáló berendezésein. A kiállításon szerepeltek a lakossági légkondicionáló szegmens, valamint a kisteljesítményű ipari légkondicionáló szegmens, a mobil KPC és KPPD fűtő funkcióval rendelkező sorozatok modelljei és egy levegő-víz hőszivattyú.

Az októberben Nürnbergben megrendezett világméretű kiállítás kötelező esemény mindazoknak, akik szeretnének lépést tartani a hűtés-, fűtés-, légtechnikai és légkondicionálási HVAC trendekkel. A Chillventa Vásár elősegíti szakemberek találkozását a világ minden tájáról, ezzel olyan együttműködési hálózatot teremtve, amellyel új lehetőségek mutatkoznak meg a beérkezett tudás és technológiák által.

A KAISAI 2019 márciusában fog részt venni a frankfurti ISH kiállításon. Ez része annak a projektnek, hogy a világ hűtés-, fűtés-, légtechnikai, légkondicionálási valamint hőszivattyú iparágainak vezető kiállításain, egy rangos kiállítói csoport tagjaként jelenjen meg.